2 alvocats
2 tomàquets vermells
1 ceba gran
sal, pebre, tabasco, oli, cerfull, llimona
Recepta:
Tot tallat petit i ben remenat
Al tallar els alvocats (amb cullereta) tirar-hi per sobre el suc de 1 llimona. Un cop amanit i remenat s'hi posen els ossos dels alvocats al mig (evita que es tornin negres) i es posa a la nevera fins l'hora de servir-lo.
Si es vol que estigui una mica picant s'hi pot posar un chile.
El motiu de deixar la llavor de l'avocat dins la pasta és la capacitat que te la pell de la llavor d'evitar l'oxidació de la pasta. De totes maneres si es guarda més de dos hores, perd molt. El millor és fer-ho i a la taula inmediatament. De ceba no en poseu molta.
cani (Dissabte 10 de Febrer de 2007 a les 23:27)
El motiu de deixar la llavor de l'avocat dins la pasta és la capacitat que te la pell de la llavor d'evitar l'oxidació de la pasta. De totes maneres si es guarda més de dos hores, perd molt. El millor és fer-ho i a la taula inmediatament. De ceba no en poseu molta.