Guacamole
 
  • Actualment té 100; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 5,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
2.244 visualitzacions
Categoria: Salses
Permalink:
 
Ingredients:
2 alvocats
2 tomquets vermells
1 ceba gran
sal, pebre, tabasco, oli, cerfull, llimona


Recepta:
Tot tallat petit i ben remenat
Al tallar els alvocats (amb cullereta) tirar-hi per sobre el suc de 1 llimona. Un cop amanit i remenat s'hi posen els ossos dels alvocats al mig (evita que es tornin negres) i es posa a la nevera fins l'hora de servir-lo.

Si es vol que estigui una mica picant s'hi pot posar un chile.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • cani (Dissabte 10 de Febrer de 2007 a les 23:27)

    El motiu de deixar la llavor de l'avocat dins la pasta s la capacitat que te la pell de la llavor d'evitar l'oxidaci de la pasta. De totes maneres si es guarda ms de dos hores, perd molt. El millor s fer-ho i a la taula inmediatament. De ceba no en poseu molta.

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




63 receptes
4.026 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: