Gratinat de patates i anxoves
 
  • Actualment té 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
2.272 visualitzacions
Categoria: Entrants
Permalink:
 
Ingredients:
1,5 kg de patates, 1 ceba gran, 20 anxoves, 1/4 l. de nata lquida, 1/4 l de llet, herbes aromtiques (orenga, roman), 125gr de formatge ratllat per gratinar, mantega, sal i pebre.


Recepta:
Es tallen les patates i la ceba en rodanxes fora fines. Unteu el recipient que volgueu fer servir pel gratinat amb mantega. Tot seguit, poseu-hi una primera capa de patates (la meitat aproximadament), i al damunt, una capa de ceba. Colloqueu-hi els filets d'anxova (menys dos) i cobriu-ho amb formatge ratllat. Torneu a fer una segona capa de patata amb la resta de patates, salpebreu-ho i tireu una mica de llet i nata lquida.
Escampeu una segona capa de formatge ratllat, colloqueu-hi dos filets d'anxova, i espolseu-hi l'orenga i el roman. Cobriu-hi amb la resta de llet i nata i ja podeu posar-ho al forn a 180 per grantinar, durant una hora i mitja aproximadament.
Quan sigui gratinat es pot decorar amb julivert i servir.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




41 receptes
2.846 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: