600g de cireres
1 pebrot vermell mitjà
1 pebrot verd
1 ceba petita
1 cogombre petit, pelat
6 tomàquets ben madurs
2 llesques de pa
1/4 de litre d’aigua
sal, oli, vinagre i un pols de pebre blanc
Recepta:
En una olla hi posem l'aigua i totes les verdures tallades ben petites. Després ens entretenim amb anar treient el pinyol de les cireres, amb compte perquè taquen bastant! :) Quan tenim les cireres lliures de pinyols les posem a l'olla i remenem una mica. Hi afegim 3 cullerades d'oli i 6 de vinagre, a més de sal i un polsim de pebre. Amb calma, hi anem passant el "pimer" per tal que tot quedi ben aixafat.
Quan ja estigui ben triturat ho passem per un colador xinès per tal d'obtenir la sopa filtrada. Per tal que acabi d'agafar el millor gust la posem a la nevera durant 24 hores.
L'endemà ja la podem disfrutar. Us recomano que hi afegiu "tropezones".... boníssima!