Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension. Cuinetes.cat: Galetes sabre de llimona

Galetes sabre de llimona
 
  • Actualment té 60; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 3,0/5 (3 vots)
  
Recepta enviada per
4.267 visualitzacions
Categoria: Postres
Permalink:
 
Ingredients:
  • 160 g de mantega pomada
  • 260 g de farina
  • 20 g de maizena
  • 125 g de sucre glass
  • ratlladura de dues llimones
  • 2 cullerades soperes de suc de llimona
  • un pessic de sal
  • 1 culleradeta d'essència de vainilla
  • paper film


Recepta:
  1. Per començar, hem de batre la mantega pomada amb el sucre glass. Llavors, hi afegirem la ratlladura de llimona, el suc i l'essència de vainilla. Ho mesclarem fins que tot estigui perfectament homogeneïtzat.
  2. Seguidament hi agregarem els ingredients secs: sal, farina de blat de moro i farina normal. Veureu com la massa en sí té una textura com arenosa. Però no de sorra de platja normal, no; sinó de sorra fina de platja del Carib!
  3. A continuació, agafarem el paperfilm i l'estirarem en una superfície plana. Hem de ser generosos i agafar-ne bastant (jo vaig fer-ho en dues vegades ja que em va semblar que seria més còmode per guardar-ho a la nevera). Quan tinguem el paper film col·locat, hi afegirem la meitat de la massa preparada i després d'escampar-la bé, l'enrotllarem i li donarem forma de tub (com que al principi és "complicat" que quedi totalment circular, vaig fer un nus en un dels extrems per repartir-ho amb més comoditat, com si fos una botifarra). Aquest tub hauria de tenir aproximadament un diàmetre de 5 cm, però podeu fer-ho al vostre gust.
  4. Un cop tinguem els tubs fets, els guardarem a la nevera fins que estiguin prou durs per a que es tallin amb facilitat. Jo ho vaig deixar tota la nit.
  5. Passat el temps de repòs, els treurem de la nevera, els desembolicarem i procedirem a tallar-los en porcions de al voltant d'1 cm de gruix amb un ganivet ben afilat.
  6. Finalment, enfornarem les galetes al forn, prèviament preescalfat, a 180ºC durant 10 min. Les deixarem refredar, però mentre siguin tèbies, les ensucrarem amb una mica de sucre glass.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




48 receptes
4.197 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: