Per començar, hem de batre la mantega pomada amb el sucre glass. Llavors, hi afegirem la ratlladura de llimona, el suc i l'essència de vainilla. Ho mesclarem fins que tot estigui perfectament homogeneïtzat.
Seguidament hi agregarem els ingredients secs: sal, farina de blat de moro i farina normal. Veureu com la massa en sí té una textura com arenosa. Però no de sorra de platja normal, no; sinó de sorra fina de platja del Carib!
A continuació, agafarem el paperfilm i l'estirarem en una superfície plana. Hem de ser generosos i agafar-ne bastant (jo vaig fer-ho en dues vegades ja que em va semblar que seria més còmode per guardar-ho a la nevera). Quan tinguem el paper film col·locat, hi afegirem la meitat de la massa preparada i després d'escampar-la bé, l'enrotllarem i li donarem forma de tub (com que al principi és "complicat" que quedi totalment circular, vaig fer un nus en un dels extrems per repartir-ho amb més comoditat, com si fos una botifarra). Aquest tub hauria de tenir aproximadament un diàmetre de 5 cm, però podeu fer-ho al vostre gust.
Un cop tinguem els tubs fets, els guardarem a la nevera fins que estiguin prou durs per a que es tallin amb facilitat. Jo ho vaig deixar tota la nit.
Passat el temps de repòs, els treurem de la nevera, els desembolicarem i procedirem a tallar-los en porcions de al voltant d'1 cm de gruix amb un ganivet ben afilat.
Finalment, enfornarem les galetes al forn, prèviament preescalfat, a 180ºC durant 10 min. Les deixarem refredar, però mentre siguin tèbies, les ensucrarem amb una mica de sucre glass.