Fricand de carxofa
 
  • Actualment té 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
2.600 visualitzacions
Categoria: Entrants
Permalink:
 
Ingredients:
2kg de carxofes tendres, 1 ceba mitjana, 2 tomquets madurs, 50gr de cansalada viada, 50gr de pernl del pas, farina, oli d'oliva, vi blanc sec, 1 llimona, sal i pebre.


Recepta:
Es pelen les carxofes, fins que quedi el cor i la part ms tendre, es freguen amb llimona per evitar es tornin fosques. Es tallen en quatre quarts, es treuen els pels del cor, s'enfarinen i es fregeixen en una paella amb oli calent. Es reserven quan comencin a agafar color i es posen sobre un paper absorvent.
En una cassola s'hi posa oli i es fregeix la cansalada tallada ben menuda. Quan rossegi, afegiu el pernil tamb tallat petit i la ceba ben picada. Es deixa coure poc a poc, a foc baix. Quan quedi ben sofregida la ceba s'hi tira el tomaquet pelat i ben trinxat, sense les llavors. Deixeu coure uns minuts i que s'integri tot be.
Quan estigui ben fet el sofregit s'hi tira un gotet de vi blanc sec. Es deixa que s'evapori l'alcohol. Tireu-hi les carxofes i poseu-hi aigua fins que quedin lleugerament covertes. Tapeu la cassola i deixeu que cogui ben a poc a poc una mitja hora. De tan en tan remeneu la cassola, com si fessiu pil pil, rectifiqueu de sal i pebre.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




41 receptes
2.792 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: