Fricandó de carn
 
  • Actualment té 86.6; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 4,3/5 (3 vots)
  
Recepta enviada per
2.747 visualitzacions
Categoria: Carn
Permalink:
 
Ingredients:
400 grs. carn vedella a trossos
200 grs. tomaquet
l ceba gran
moixernons
vi blanc
farina, sal, pebre i oli


Recepta:
Es posa en una cassola l'oli, la vedella, la ceba tallada ben petita i el tomaquet, tot en fred. Quan es veu que ja comença a fregir-se, es salpebra i s'hi posa una cullaradeta de farina i es cobreix de vi blanc.

Quan el vi ha quedat reduït s'hi posen els moixernons i es cobreix d'aigua, i es deixa coure fins que la carn i els moixernons siguin cuits.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Nuria Masip (Dimarts 11 de Novembre de 2008 a les 12:17)

    Prova d'afegir-hi unes patates a trocets. Fan la salsa més espessa i queda boníssim! Sobretot al dia següent...

    Répondre

  • david (Divendres 13 de Febrer de 2009 a les 12:14)

    amb la farina ja em queda prou espessa, però ja faré el canvi i et diré.

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




63 receptes
3.878 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: