Fricandó amb moixernons
 
  • Actualment té 100; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 5,0/5 (3 vots)
  
Recepta enviada per
3.998 visualitzacions
Categoria: Carn
Permalink:
 
Ingredients:
6 talls de vedella per fer fricandó
2 cebes
2 tomàquets madurs
Moixernons secs
1 got de vi negre
Brou de carn
Picada (jo vaig comprar un preparat al súper).


Recepta:
Posem els moixernons amb aigua per tal que s'hidratin. Com a mínim hi han d'estar mitja hora.

Salpebrem i enfarinem la carn. La fregim una mica i l'apartem. En el mateix oli hi posem la ceba tallada ben petita, a foc baix per tal que es vagi fent a poc a poc. Quan està mig feta, hi afegim els tomàquets tallats a trossos molt petits i ho deixem sofregir una bona estona.

Quan tenim el sofregit fet hi afegim el vi i posem el foc molt viu per tal que s'evapori. Quan ja s'ha rebaixat el vi hi afegim la carn i els moixernons. Ho tapem amb l'aigua dels bolets, que haurem apartat, la picada i el brou calent. Cal que la carn quedi ben coberta del líquid.

A foc baix, ho deixem coure una horeta, remenant de tant en tant. Hem d'anar vigilant que no s'evapori tot el líquid i s'enganxi, per lo que és recomanable tenir brou calent a prop per anar-lo afegint en cas necessari.

Un cop enllestit apaguem el foc, ho tapem i ho deixem reposar unes hores. Abans de servir ho tornem a escalfar.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




63 receptes
4.026 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: