Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension. Cuinetes.cat: Fricandó

Fricandó
 
  • Actualment té 60; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 3,0/5 (2 vots)
  
Recepta enviada per
4.091 visualitzacions
Categoria: Carn
Permalink:
 
Ingredients:
800 grs. de filets de tapa plana
2 mitjanes de cebes
3 de tomàquet madur
200 grs. de pastanagues
750 cc de brou de carn
100 cc de vi blanc
50 grs. de ametlles torrades
70 grs. de bolets secs
1 buquet d’herbes


Recepta:
Fregir lleugerament la carn enfarinada.
Al mateix oli fregir la ceba 5 minuts afegir les pastanagues tallades a rodanxes i el tomàquet prèviament escalivat i tallat a trossos, deixar coure 15 minuts, afegir el vi i deixar reduir. Afegir-hi el brou i el buquet d’herbes i deixar coure 30 minuts. Passar la salsa pel xino i posar-la amb la carn en una cassola junt amb el bolets prèviament rehidratats (si l’aigua d’hidratació es neta es pot afegir). Deixar coure 15 o 20 minuts, afegir la picada i coure 10 minuts més.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




132 receptes
4.565 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: