Estofat de conill
 
  • Actualment té 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
4.278 visualitzacions
Categoria: Carn
Permalink:
 
Ingredients:
un conill a trosos mitjans, una ceba grossa, un pebrot verd, farina,vi blanc, una copa de licor, sal, pebre i oli d'oliva. Una picada d'avellanes, ametlles i alls.


Recepta:
Es salen els trosos de conill, s'enfarinen i es posen en una paella amb oli calent. Quan tinguin un color daurat s retiren i es reserven. En el mateix oli s'hi tira la seva tallada en rodanxes fines. A foc dol es deixa que vagin tornant-se transparent. Abans d'agafar color, s'hi tira el pebrot verd tallat a talls mitjanets (s'ha de trobar) i es deixa coure una mica. S'hi afegeix el vi blanc i la copa de licor (pot ser conyac, per jo hi poso ratafa). Es deixa evaporar l'alcohol. Es tira dins de l'olla a pressi. S'hi tira el conill. Es deixa uns 20 minuts a foc lent. (vint minuts des de que comena a sortir vapor). Es treu l'olla del foc, es refreda i s'obre. El conill ha d'estar mels. S'hi tira la picada i una mica de pebre negre acabat de moldre. Es deixa fer xup xup un moment i es serveix.
Tamb s'hi poden possar patates fregides a daus grans al moment de fer el xup xup.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




41 receptes
2.789 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: