Esquena de llebre a la caçadora
 
  • Actualment té 20; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 1,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
2.727 visualitzacions
Categoria: Carn
Permalink:
 
Ingredients:
Esquena de llebre
2 porros
2 grs. de pastanagues
2 grs. de cebes
2 grs. de tomàquet madur
farigola
romaní
1 litre de vi negre
pebre negra


Recepta:
Posar a macerar 24 hores l’esquena de llebre amb les verdures, les herbes, el pebre i el vi.
L’endemà marcar l’esquena i reservar. Fer reduir tota la maceració (treure les herbes si eren en branca) i si cal afegir aigua per acabar de coure les verdures. Triturar i passar per el xinés. Fregir unes patates a daus. En una recipient per anar al forn, incorporar l’esquena, la salsa resultant de la maceració, les patates i si cal una mica de maizena. Coure al forn a 200º no més de 15 minuts.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




132 receptes
3.243 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: