Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension.
Prepárese una masa con los mismos ingredientes que la anterior (serien els 400g de farina, l'aigua i el llevat), pero añadiendo a la masa cien gramos de azúcar, una cucharadita de batafaluga, o media de hinojo y el zumo de medio limón. Extiéndase en el molde, colóquense rodajitas de sobrasada, distanciadas cuatro o cinco centímetros una de otra, espolvoréese todo de canela en polvo, cúbrase con un punyado de azúcar y póngase al horno.
Així que hem d'amassar tot els ingredients junts amb molta cura d'obtenir una massa homogènia, l'estirarem sobre una plata de forn, hi posarem a sobre unes rodanxes de sobrassada, al gust, i ho courem al voltant de 45 min en un forn preescalfat a 180ºC. Ho tallarem en porcions i servirem calent :)
Per fer les espelmes de formatge simplement necessitem formatge ratllat i escuradents. Hem de posar sobre una plata de forn paper sulfuritzat, hi col·locarem els escuradents separats un parell de centímetres entre sí i en un dels seus extrems hi posarem una petita quantitat de formatge ratllat. Deixarem que es desfaci/torri una mica al forn (aprofitant que està encès per fer la coca). Per acabar deixarem que es refredi, ho desenganxarem i ho punxarem a la coca.
Cuinetes.cat (Dijous 13 de Desembre de 2012 a les 12:06)
M'encanten les fotos que fas als plats :)