Espelmes de formatge i coca de sobrassada
 
  • Actualment té 100; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 5,0/5 (3 vots)
  
Recepta enviada per
9.797 visualitzacions
Categoria: Entrants
Permalink:
 
Ingredients:
  • 400 g de farina
  • l'aigua necessria
  • 1 sobre de llevat
  • 100 g de sucre (+ extra per decorar)
  • 1 c/s de batafaluga (o 1/2 de fonoll)
  • suc de 1/2 llimona
  • sobrassada
  • canyella en pols


Recepta:

Preprese una masa con los mismos ingredientes que la anterior (serien els 400g de farina, l'aigua i el llevat), pero aadiendo a la masa cien gramos de azcar, una cucharadita de batafaluga, o media de hinojo y el zumo de medio limn. Extindase en el molde, colquense rodajitas de sobrasada, distanciadas cuatro o cinco centmetros una de otra, espolvorese todo de canela en polvo, cbrase con un punyado de azcar y pngase al horno.

Aix que hem d'amassar tot els ingredients junts amb molta cura d'obtenir una massa homognia, l'estirarem sobre una plata de forn, hi posarem a sobre unes rodanxes de sobrassada, al gust, i ho courem al voltant de 45 min en un forn preescalfat a 180C. Ho tallarem en porcions i servirem calent :)

Per fer les espelmes de formatge simplement necessitem formatge ratllat i escuradents. Hem de posar sobre una plata de forn paper sulfuritzat, hi collocarem els escuradents separats un parell de centmetres entre s i en un dels seus extrems hi posarem una petita quantitat de formatge ratllat. Deixarem que es desfaci/torri una mica al forn (aprofitant que est encs per fer la coca). Per acabar deixarem que es refredi, ho desenganxarem i ho punxarem a la coca.

 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Cuinetes.cat (Dijous 13 de Desembre de 2012 a les 12:06)

    M'encanten les fotos que fas als plats :)

    Répondre

  • Laia (Dilluns 17 de Desembre de 2012 a les 16:56)

    Moltes grcies ^^

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




48 receptes
2.918 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: