EspÓrrecs a la parmesana
 
  • Actualment t├â┬â├é┬ę 40; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 2,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
2.361 visualitzacions
Categoria: Entrants
Permalink:
 
Ingredients:
300 grs. espÓrrecs
mantega
formatge de Parma ratllat
sal i pebre


Recepta:
Un cop preparats els espÓrrecs, es fan bullir i es retiren quan encara no sˇn del tot cuits. S'aprofita nomÚs la part del cap, que es talla a trossos. En una plata de forn, que prŔviament hem untat de mantega, s'hi posa una capa de espÓrrecs sobre la qual distribuirem el formatge ratllat, a mÚs d'espolsar-hi la sal, el pebre i trossets de mantega.

Es repeteix l'operaciˇ en una segona capa i es posa la platera a gratinar fins que agafi color.
 
 
 
 
 
 

Tamb├â┬ę et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




63 receptes
4.027 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat ├ęs una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    S├│c estudiant de Qu├şmica i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Diet├Ętica, que aprenem els rudiments de les t├Ęcniques culin├áries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res íí (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grÓcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmˇ natural a la taronja diu que: El provarÚ ja es beu k estÓ encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un acc├â┬ęs r├â┬ápid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butllet├â┬ş de Cuinetes.cat


Xarxes socials Tamb├â┬ę pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials seg├â┬╝ents: