600 grs. de garró de vedella
gallina
pollastre
300 grs. de cansalada viada
260 grs. d'orella i morro frescs
peus de porc
500 grs. de botifarra crua
400 grs. de botifarra negre
300 grs. de pit de xai
os del genoll
os de l’espinada
os del moll
sagí
300 grs. de cigrons
300 grs. de mongetes seques
herbes pel caldo
600 grs. de patates
col de l’olla
alls
julivert
ous
pa
600 grs. de carn picada de vedella
600 grs. de carn picada de porc
Recepta:
El dia abans posar en remull els cigrons i les mongetes. En una olla grossa posar a bullir els ossos, la carn de xai i de vedella, el morro i l’orella, els peus de porc, els cigrons i les mongetes; al cap d'una hora afegir el pollastre , la gallina, la cansalada i el sagí,deixar bullir 2 hores mes i desescumar; afegir les herbes, les patates i la col, deixar bullir uns 20 minuts; afegir la pilota, deixar 10 minuts, afegir les botifarres i coure 15 minuts. Colar i fer coure galets de Nadal el temps indicat.
PER FER LA PILOTA:
Barrejar les carns picades amb els rovells d’ou, el julivert, els alls i la molla de pa que pot ser mullada amb una mica de llet, amassar fins a fer una o varies boles un xic allargades