Entrep de seitan
 
  • Actualment té 80; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 4,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
2.445 visualitzacions
Categoria: Inclassificable
Permalink:
 
Ingredients:
pa de cereals o llavors
seitan
parmes en pols
enciam
cogombrets en vinagre
mostassa
tomata
oli
sal


Recepta:
Tallar el seitan a llesques i passar-lo per parmes ratllat. Fregir-lo en una paella amb una mica d'oli.
Untar el pa amb tomata, amanir-lo amb oli i sal, posar-hi el seitan fregit i per sobre una mica de mostassa.
Afegir-hi enciam tallat i cogombrets

Penseu que el seitan alimenta i atipa com un tall de carn. Per aix aquest entrep s un dinar o sopar.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Alexa Ginesta Madruga (Dimarts 04 de Setembre de 2007 a les 21:40)

    el seitan el venen en diettiques,ja preparat o en una especie de farina per a preparar-lo a casa (al paquet ja posa com fer-ho). Surt bastant ms a compte preparar-lo a casa (5 vegades ms barat!!)i es poden fer diferents boles i congelar-les un cop cuites. Desprs noms caldr descongelar-lo i fer-lo com es vulgui.

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




23 receptes
3.529 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: