Entrecot de vedella de festa
 
  • Actualment té 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
2.151 visualitzacions
Categoria: Carn
Permalink:
 
Ingredients:
Una costella gran per persona, sal gruixuda, vi blanc i suc de llimona, una mica de llard.
Per la salsa: una copa de vi ranci per persona, trossets de tfona (pot ser de conserva), uns tallets fins de pernil, bolets tipus xampinyo o japonesos i farina.


Recepta:
Es posen a macerar les costelles en sal gruixuda, un raig de vi blanc i suc de llimona (dos cullerades. Es deixen dues hores.
Es netegen amb un paper de cuina i es posen en una graella calenta que tingui recullidor pel greix de la carn. S'hi posa una mica de llard (una cullaradeta i mitja). Es deixa fer pels dos costats fins que sigui cuita.
Mentres es fa la costella, es posa una paella al foc amb el vi ranci, els trossos de tfona i els de pernil. Quan hagi reduit una mica s'hi afegeixen els bolets tallats a llesques fines. Es deixa coure fins reduir una mica ms i s'hi afegeix una mica de farina per espessir la salsa i el suc que hagi deixat la carn a la graella. Es deixa coure uns minuts a foc lent.
Per servir es tira la salsa per sobre de la costella i unes gotes de suc de llimona.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




41 receptes
2.789 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: