Crema de carbassa amb formatge i salsa de pebrot
 
  • Actualment té 80; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 4,0/5 (1 vots)
  
 
Ingredients:
1 Ceba, Carbassa ( 1 Kg), Formatge crems 150g(Filadelfia?), 2 cullerades soperes de Pasta de pebrots (de pot?), oli, aigua o llet, sal i pebre.


Recepta:
Es talla ben fina la ceba i es posa en una cassola amb oli fins que sigui transparent (procurar no enrossir-la). Es talla la carbassa a trossos no molt grans.
Es remena i es deixa coure amb una mica de sal durant uns 10 minuts tapat.
S?hi afegeix aigua o llet, sense que tapi totalment la carbassa. Es deixa bullir una bona estona, fins que la carbassa sigui cuita i s?hagi begut el lquid quasi totalment.
Es retira i es passa pel bra elctric fins deixar-ho fet una crema. Si afegeix el formatge i el pebre. Es torna a passar el bra elctric. Es deixa refredar.

Amb la pasta de pebrot (en venen o s pot fer amb pebrots del piquillo i un pensament d?oli i batuts) es dilueix amb una mica d?oli fins que quedi semi-lquid.

Es posa la crema de carbassa en el plat i just abans de servir, amb una cullera s?agafa una mica de la pasta de pebrot diluda i es fa un dibuix. Un truc s fer una rodona i desprs amb la punta d?un escuradents trencar la lnea deixada.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Joan Palet (Divendres 09 de Novembre de 2007 a les 13:47)

    Si no s'hi vol possar Filadelfia, es pot fer amb formatges de ms categoria, com l'excellent Gorgonzola (molt ms fort), de cabra, etc. S'ha de tenir mesura que si es possa un formatge molt ms fort, la quantitat ha de ser menor. I millor formatges cremosos. Al tanto amb la quantitat de formatge, la crema te poques calories, per amb el formatge.....no ens passem.

    Répondre

  • Alexa Ginesta Madruga (Dilluns 19 de Novembre de 2007 a les 20:24)

    la vaig fer i est molt bona. La segona vegada no tenia pebrots per a la salsa, i ho vaig fer amb una mica de salsa de tomata molt picant que tenia i tamb estava molt bo.

    Répondre

  • Jordi (Dimarts 18 de Agost de 2009 a les 20:18)

    he descobert la carbassa ... es una passada de bona

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




41 receptes
2.843 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: