Crema de carbassa amb formatge de cabra
 
  • Actualment té 80; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 4,0/5 (2 vots)
  
 
Ingredients:
1/2 carbassa mitjana
1 ceba
6 rodanxes de formatge de cabra de rulo
llet
1 brick petit de nata per cuinar o crema de llet
1 cullerada sopera de mantega
sal



Recepta:
Posar la mantega a l'olla i daurar la ceba fins que estigui transparent. Afegir la carbassa sense llavors tallada a trossets. Donar-li unes quantes voltes fins que agafi una mica de color i afegir-hi sal al gust.
Posar la llet suficient perqu cobreixi la carbassa, per no massa,ja que sin la textura de la crema pot quedar un xic aigualida.
Deixar en ebullici fins que al punxar la carbassa aquesta estigui toveta. Afegir el formatge i passar pel minipimer.
Apagar el foc, i afegir, sempre que volguem una textura ms cremosa la crema de llet o nata per cuinar.
Tornar-ho a batre i rectificar de sal sempre que faci falta.
Es pot servir fresquet o calent, i acompanyat d'uns "picatostes" o anacards.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




6 receptes
2.432 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: