90 gr de mantega ( si la tens fora de la nevera durant una rato, mes rapid aniras)
135 gr de xocolata negra de 60 % cacao ( quan més cacao mes fort es el gust de xocolata i més possibilitats de q et quedi una magdalena de xocolata xD)
Recepta:
Poses a bany maria la mantega i la xocolata fins q es desfagin i ho mescles fins q tinguis una unica massa. ( no sóc de micro)
Precalenta el forn a 220º
D'altre banda vas preparant : bats els ous amb el sucre fins q et kedi una massa barrejada i amb una mica d'eespuma, a continuació i vas tiran poc a poc la farina,tens que controlar que no es formin grumolls de farina, aixi q intenta batre afegint poc a poc i ja tindràs la mescla perfecte.
quan tinguis la xocolata feta numes ho hauras dincorporar i barrejarho tot, fins conseguir una massa.
Agafa una mica de mantega ( per desferla i pasarla per els motlles, això fara que quan els treguis del forn els puguis treure amb facilitat i no s'enganxin.
Ppots utilitzar una cullera, pero si tens un pinzell de cuina hauràs triomfat :D)
Ho poses el forn a 220 º 7 i 8 minuts i ja ho tens :D
Jo acompaño el plat de gelat de vainilla i una mica de cacao, adjunto foto pq ho vegis millor, però pots ferho amb nata, maduixes, o el gelat, el q més t'agradi.
Cuinetes.cat (Dimecres 19 de Desembre de 2012 a les 14:35)
Mmmmmmm! quina pinta! :)