Conill amb xocolata
 
  • Actualment té 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
2.935 visualitzacions
Categoria: Carn
Permalink:
 
Ingredients:
Un conill, 2 cebes, 2 alls, 1 got de vi blanc, 1 got de vi ranci, herbes (llorer, farigola, roman, orenga, sagolida), una branqueta de canyella, oli, sal, pebre, aigua o caldo.
Per la picada: el fetge del conill, 1 all, 2 llesquetes de pa torrat, amet


Recepta:
En una cassola s'hi posa l'oli i es fregeix el pa, el fetge i l'all de la picada. Es retiren per fer la picada amb la resta d'ingredients de la picada.
En el mateix oli s'hi posa el conill a trossos i salpebrat previament. Es deixa enrossir a foc viu, fins que agafi un color daurat. S'hi afegeixen les cebes i es deixen enrossir. S'hi afegeixen les herbes i la canyella, els alls i els gots de vi i deixe-los reduir una mica.
S'abaixa el foc i s'hi tira una mica d'aigua o caldo, no cal que cobreixi. Es deixa fent xup xup una bona estona. S'hi tira la picada desfeta amb una mica del suc del conill. Es deixa coure fins que el conill sigui ben tendre i la salsa lligada. Ha de quedar lligada per no espesa.
Per servir es poden retirar les herbes o possar-les en un costat del plat per fer bonic.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Laia (Dissabte 02 de Abril de 2011 a les 18:41)

    i on es la xocolata??

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




41 receptes
2.971 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: