Conill embolcallat amb cansalada
 
  • Actualment té 60; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 3,0/5 (4 vots)
  
Recepta enviada per
1.667 visualitzacions
Categoria: Carn
Permalink:
 
Ingredients:
Conill
Cansalada crua
Escalunyes
Patates noves
Roman
Alls





Recepta:



1. Salpebrar el conill tallat a trossos i marcar-lo en una paella amb oli d'oliva i el foc
una mica viu.


2. Retirar les peces de conill i embolcallar-les amb la cansalada. Assegurar l'embolcall amb
escuradents, si s'escau.


3. Disposar-les en una font per al forn. Afegir les patates senceres, un ramell de roman, les
escalunyes i uns alls. Tot amb pell.


4. Amanir amb un raig d'oli d'oliva i coure al forn a 180C durant 20 minuts, fins que la
cansalada quedi daurada i cruixent.

El sabor d'aquest plat sona a...
"Half Way Home"
Levon Helm



 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Cuinetes.cat (Dijous 14 de Març de 2013 a les 14:26)

    Mmmmm delicis!

    Répondre

  • Lourdes (Divendres 15 de Març de 2013 a les 15:53)

    Ja tinc ganas de provar -ho ;)

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




4 receptes
1.710 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: