En aquest enllaç trobareu com preparar la massa, que per altra part no te cap complicació. Barregeu tots els ingredients, treballeu la massa fins que sigui llisa i compacta, feu una bola i deixeu reposar durant 25/30 minuts- Esteneu la massa i poseu en una llauna, ha de quedar ben fina. Talleu les tomates cirera per la meitat i les repartiu per damunt de la massa, amb les llavors cap amunt, com podeu veure a les fotos. Talleu la ceba en juliana ben fina i la repartiu pel damunt, no n'hi poseu en excés, ha de dominar el gust de les tomates, que per a això en són les protagonistes.
Espolseu amb una mica de sal i una quantitat generosa d'orenga. Afegiu un filet d'oli al damunt (sobretot no us passeu, només un filet).
Enforneu a 200º durant 20 minuts aproximadament, quan veieu que les puntes es comencen a posar molt daurades. Penseu que aquesta massa ha de quedar cruixent.
Deixeu refredar una mica i al moment de servir poseu un altre filet d'oli al damunt i si fes falta una mica més d'orenga.
I ja està, proveu de fer-la, segur que us agradarà.
BenRemenat.cat
També et poden interessar...