• 150g de sucre + 50g pel final
• 200g de farina de rebosteria
• 50g de Ratafia
• 50g de llet
• 50g d’oli d'oliva suau
• 1 sobre de llevat Royal
• 100g de panses de Corinti
• 3 ous
• ametlla picada
Recepta:
1) Posar a macerar les panses amb la Ratafia, 24 hores abans.
2) Batre els rovells d’ou i afegir els 150g de sucre.
3) Barrejar-hi la farina, la Ratafia, l’oli, la llet i el llevat.
4) Muntar les clares a punt de neu amb els 50g de sucre i barrejar-ho amb la pasta manualment.
5) Posar la pasta en una safata amb paper de plata.
6) Repartir les panses pel damunt de la coca.
7) Posar-ho al forn a 150º, durant 45 minuts.
8) Quan estigui cuita tirar-hi pel damunt una mica de Ratafia amb un porró, sucre i ametlla picada. Tot això s’ha de fer amb la coca calenta, ja que de fer-ho en fred la coca quedaria molla.