Coca d'albergínia, tomàquet i formatge de cabra
 
  • Actualment té 100; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 5,0/5 (2 vots)
  
 
Ingredients:
(per a 6 coques):
  • 1 planxa de massa quebrada
  • 2 tomàquets grossos
  • 1 albergínia
  • 1 rotllo de formatge de cabra
  • 1 ou batut (per pintar)
  • sal, oli d'oliva
  • orenga i herbes provençals


Recepta:
  1. Com que la massa quebrada que vaig comprar no era quadrada, la vaig estirar fins tenir-hi la forma que jo volia: un rectangle. Llavors vaig tallar amb un ganivet 6 porcions rectangulars. Després hi vaig posar un rajolí d'oli damunt de cada porció.
  2. Vaig tallar a rondanxes l'albergínia i vaig coure-la (amb una mica de sal) a la planxa amb una mica d'oli d'oliva fins que la vaig tenir gairebé cuita. (Es cou primer per tal d'evitar que quedi crua. S'acabarà de coure al forn). Després vaig anar col·locant rodanxes d'albergínia a sobre de cada porció de massa. Aproximadament hi vaig posar entre 4-5 rodanxes en cada una.
  3. Sobre de l'albergínia hi vaig afegir entre 2-3 rodanxes de tomàquet fresc, ho vaig condimentar amb herbes provençals i ho vaig coronar amb tres rodanxes de formatge  de cabra amb una mica d'orenga pel damunt.
  4. Per acabar ho vaig coure al forn a 200ºC (prèviament preescalfat) durant uns 15 min o fins que ho veieu prou cruixent.
  5. S'ha de menjar ben calent! Vigileu de no cremar-vos amb el tomàquet! XD
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




48 receptes
2.822 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: