Cervol estofat amb fredolics
 
  • Actualment té 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
1.103 visualitzacions
Categoria: Carn
Permalink:
 
Ingredients:
500 Gr de cervol a tacs

500 Gr de fredolics

1 ceba

3 Alls

3 Patates

1 Litre de caldo de carn

1 Got vi negre

Sal, llorer, farigola, oli d'oliva.


Recepta:
En una cassola posem oli i cuand estigui calent pasarem el tacs de cervol i els marcarem, retirarem, en la mateixa cassola sofreguim la ceba i els alls tallats petit a foc mitg fins que quedin ven fets, tot seguit afeguirem el llorer, la farigola i el got de vi negre i deixarem que reduexi el vi, ara toca la carn, el caldo i deixen que cogui un 20 minuts, a continuacio posarem les patates escanciades no tallades i els fredolics, els tindren couenun 15 minuts mes, parem el foc i deixem reposar un cuart d'hora mes. Server i bon profit.



Els estofats menjats l'andema estan millor.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • xavi ibaez (Dissabte 01 de Febrer de 2014 a les 12:18)

    A sortit 2 vegades com fer que no pasi.

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




18 receptes
1.502 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: