Cassola de tros
 
  • Actualment té 20; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 1,0/5 (2 vots)
  
Recepta enviada per
4.193 visualitzacions
Categoria: Plat nic
Permalink:
 
Ingredients:
1/2 conill, 200gr de costella de porc, 100gr de cansalada, 100gr botifarra crua, 100gr botifarra negra, 1/2kilo cargols, 2 cebes, 1 pebrot verd, 1 pebrot vermell, 2 tomaquets, 200gr d'espinacs, 1/2 kg de patates, 1 albergnia, 1/2 litre de brou de carn,


Recepta:
Salpebreu els trossos de conill i la costella de porc. Poseu-los en una cassola de fang amb una mica d'oli, juntament amb la botifarra i la cansalada, tot tallat a trossos. La farigola i el llorer. Quan la carn sigui una mica daurada, poseu-hi la ceba tallada fina i l'all trinxat. Quan agafi una mica de color, hi afegiu els pebrots tallats ben menuts i els tomquets ratllats.
Quan el sofregit sigui a punt, tireu-hi la resta de verdures tallades a daus (alberginia i patates) i els espinacs ben escaldats i escorreguts. Remeneu-ho una mica, poseu-hi els cargols, remulleu-ho tot amb el brou, i deixeu que bulli 15 minuts.
Passat aquest temps hi afegiu el bitxo senc o tallat en dos trossos, la sal, el pebre i la botifarra negre tallada a trossos. Deixeu-ho al foc uns 5 minuts ms. s aconsellable que una vegada acabat reposi i es serveix un parell d'hores desprs.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




41 receptes
2.881 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: