1/2 kg carn de porc a tallets(cap de llom, llonza o mandonguilles)
4-5 patates mitjanes-petites
oli
sal
conyac
1 ceba
1 cullerada sopera de mostassa
Recepta:
Pelar les patates i tallar-es a talls més o menys grossos. Posar-los en un bol amb mig got d'aigua, tapar bé el bol amb film i fer-hi uns foradets. Coure-ho al microones 5min.
A part, en una cassola posar-hi un bon raig d'oli i enrossir la carn prèviament salada.
Retirar la carn i en la mateixa cassola i a foc fort enrossir les patates ja cuites i la ceba tallada en juliana.
Quan tot estigui enrossit, tornar a posar-hi la carn, i afegir un raig de conyac.
Deixar evaporar el conyac i afegir la mostassa.
Coure-ho tot junt 5min
Si es vol, ara si pot afegit crema de llet i la salsa serà més cremosa.