Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension.
Rentar els carbassons sota l’aixeta. Tallar la
part superior com un barret. Col•locar en un plat sallat amb paper film i coure
al microones uns 10/12’ (també es poden bullir en una olla). Quant estiguin
cuits treure el paper i deixa refredar. Fer el mateix amb les tapes que couran 5’.Quant els carbassons s’hagin refredat una
mica, buidar-los amb una cullereta i reservar la polpa.Picar la ceba finament i sofregir-la, afegir
les salsitxes esparracades i la polpa extreta dels carbassons i sofregir tot
junt procurant integrar tots els elements
Apartar del foc refredar una mica i afegir
part del formatge i farcir els carbassons
Preescalfar el forn a 180º, posar els
carbassons en una safata i posar al forn 10/15’ per escalfar-los, quant
comencin a estar una mica daurats posar a sobre el resta del formatge ratllat i
gratinar