Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension. Cuinetes.cat: Calamars farcits d’espinacs

Calamars farcits d’espinacs
 
  • Actualment té 100; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 5,0/5 (1 vots)
  
 
Ingredients:
4 calamars
400g d'espinacs
panses
pinyons
ceba
un ou
fumet o aigua mineral
70g de formatge de cabra
sal
pebre


Recepta:
Preparació dels calamars:

Netegem els calamars deixant-ne la pell ben sencera, i en reservem les aletes i les potes pel farcit.
En una paella coem durant 2 minuts ales i potes perquè endureixin i siguin més fàcils de trinxar. Les trinxem a màquina o a ganivet. Les tornem a passar per la paella amb un fil d’oli, i un polsim de sal fins que quedin rossetes i reservem.

Posem a confitar en una cassola (on ens hauran de cabre els calamars més tard) la ceba amb olli d’oliva. Volem que es faci a foc lent i que vagi agafant color.

En una paella saltegem els espinacs, quan perdin l’aigua hi afegim les panses i els pinyons. Quan els pinyons sigun torradets acabem d’afegir-hi el trinxat de calamar, i el formatge. Barregem perquè lliguin bé tots els ingredients i retirem. En aquest punt ja podrem farcir els calamars amb aquesta barreja, i tancar-los amb un escuradents.

Posem els calamars farcits a la cassola amb la ceba confitada i salpebrem. Hi afegim lel brou bullent fins a arribar a cobrir la meitat dels calamars. Han de coure a foc lent fins que s’hagi evaporat tota l’aigua i només quedi un suc curt i concentrat del sofregit. Aprox 15 min. Quan quedin pocs minuts hi tirem un rajolí de cognac o vi blanc.

En un morter o batedora fem el pesto: piquem l’all, el julivert i els pinyons i hi anem incorporant poc a poc l’oli d‘oliva.

Emplatem amb un niu de fetuccini, el calamar (al qual haurem tret l’escuradents) amb una mica de ceba pel cim i pesto al voltant.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • david (Dimarts 18 de Gener de 2011 a les 19:58)

    Ufff, té una pinta!!! :)

    Répondre

  • Alba Parrilla (Dimecres 19 de Gener de 2011 a les 12:46)

    Si que sembla molt bo!

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




7 receptes
4.605 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: