Brandada de bacallŗ
 
  • Actualment t√ɬÉ√ā¬© 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
10.956 visualitzacions
Categoria: Peix
Permalink:
 
Ingredients:
250 grs. de bacallŗ per esqueixar
700 grs. de llet
100 grs. de purť de patata (sobre)
3 grans d'alls


Recepta:
Posar el bacallŗ prŤviament remullat a bullir amb la llet per 5 minuts, aromatitzar amb nou moscada i pebre. Un cop escaldat passar el minipimer, fregir els alls amb oli d'oliva sense que es cremin i afegir aquest oli (sense els alls) a la brandada. Tastar de sal i espessir amb el purť de patata fora del foc, afegir el julivert. Per servir per farcir pebrots o posat en cassoleta i un poc gratinat servir tal qual acompanyat de llesquetes de pa fregit
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




132 receptes
3.308 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res °° (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grŗcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmů natural a la taronja diu que: El provarť ja es beu k estŗ encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butllet√ɬ≠ de Cuinetes.cat


Xarxes socials Tamb√ɬ© pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials seg√ɬľents: