1 kilo de bledes
1 kilo de patates
1 ceba grossa
oli d’oliva
2 grans de alls
1 culleradeta de pebre vermell
4 ous
llet
Recepta:
Coure les bledes al vapor, tallar i reservar. Tallar les patates a rodanxes de 1/2 cms, tallar la ceba petita, posar-la a fregir i al cap de 5 minuts afegir les patates. Fregir com per truita, és a dir toves i ni cal roses. Posar una paella al foc amb els alls esclafats, fer-los rossos i treure. En aquest oli saltejar les bledes i a mig coure afegir el pebre vermell diluït amb mig got d’aigua, acabar de saltejar. En un atuell per anar al forn posar una capa de patates i a sobre un altre de bledes, si cal es poden fer varies capes. Batre el ous amb un rajolinet de llet, escampar sobre la verdura i gratinar, si es vol es pot posar uns pinyons per decorar i una mica de formatge ratllat.