60g de xoriço vermell picat
1 ceba mitjaneta picada
50g de formatge curat ratllat
200g de farina
mig sobret de llevat químic
7 cullerades d'aigua
3 o 4 cullerades d'oli
sal
Recepta:
Preescalfem el forn a 200º.
Sofregim la ceba amb una miqueta d'oli i quan comenci a estar lleugerament daurada hi afegim el xoriço i ho deixem coure tot junt.
A banda barregem la farina, la sal, el llevat i l'oli i ho anen amassant fins que quedi una massa llisa, hi afegim el sogregit i el formatge i hi seguim amassant, posant-hi l'aigua de mica en mica a mesura que la massa ens ho vagi demanant.
Quan tinguem una massa homogènia la deixarem una mitja horeta a la nevera.
Estirem la massa en una placa d'un cm de gruix i la tallem a bastonets.
Posem els bastonets damunt una safata amb paper de forn, hi espolsem sal gruixuda per damunt i els deixem coure uns 20 minuts a 200º o fins que vegem que tenen un color dauradet.