BacallÓ amb mel
 
  • Actualment t├â┬â├é┬ę 60; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 3,0/5 (2 vots)
  
Recepta enviada per
2.519 visualitzacions
Categoria: Peix
Permalink:
 
Ingredients:
1 quilo i quart de bacallÓ, dos tasses de mel, 250gr de farina, oli i un full de llorer.


Recepta:
Es talla el bacallÓ a trossos mitjanets. Es posa en una olla amb aigua freda amb el llorer i al foc, molt fluix. S'ha de tenir en compte que no ha de bullir, ha de coure molt, molt fluix (aix˛ Ús vital per tal de que no s'esmicoli desprÚs el bacallÓ). Quan es faci una escuma per sobre de l'aigua, hem de retirar-ho.
En un bol, posem la mel i afegim farina amb una mica d'aigua fins que quedi una crema espeseta. Hi pasem els talls de bacallÓ, que quedin recoberts i els fregim en una paella amb oli. L'oli tampoc ha de ser tan calent com en una fritura normal, ja que cremariem la mel. Quan estigui ben fet ha de quedar una crosta al voltant del tall de bacallÓ.
Es posa en un paper per absorvir la resta d'oli i ja es pot emplatar.
Menjar calent.
 
 
 
 
 
 

Tamb├â┬ę et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




41 receptes
2.847 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat ├ęs una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    S├│c estudiant de Qu├şmica i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Diet├Ętica, que aprenem els rudiments de les t├Ęcniques culin├áries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res íí (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grÓcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmˇ natural a la taronja diu que: El provarÚ ja es beu k estÓ encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un acc├â┬ęs r├â┬ápid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butllet├â┬ş de Cuinetes.cat


Xarxes socials Tamb├â┬ę pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials seg├â┬╝ents: