Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension.
500 g d'arròs bomba
137 g de carxofa
96 g de mongetes tendres
250 g de xampinyons
224 g de pebrot vermell
164 g de pebrot verd
294 g de ceba
1 unitat de pastanaga
328 g de tomàquet
2 pastilles de caldo
Netejar els ingredients.
Pelar i tallar les verdures i els xampinyons.
Preescalfar la cassola amb l'oli.
Tira la ceba a la cassola i espera que agafi color.
Posar 2L d'aigua a bullir en una altra cassola i quan arrenca al bull tirar-li les 2 pastilles de caldo.
Tallar el tomàquet i triturar-lo al “turmix”.
Tirar les verdures a la cassola on hi ha la ceba.
Per últim, tirar els xampinyons perquè es couen molt ràpidament i deixen anar aigua.
Posar-hi sal.
Tirar el tomàquet triturat.
Un cop tot sofregit, abocar el caldo prèviament preparat a la cassola del sofregit.
I per últim, tirar l'arròs en el moment que bull i deixar-lo coure durant 17 minuts.