Elaboració:
Netegeu bé els popets. Poseu una paella al foc amb una mica d'oli i enrossiu els popets, que haureu salat i pebrat. Vigileu perquè segurament esquitxaran.
Un cop enrossits, reserveu-los. En el mateix oli feu un sofregit amb el primentó roig, la ceba, l'all, el julivert i el tomàquet (amb aquest ordre). Quan el sofregit estigui ben fet, afegiu els popets i doneu unes voltes per a que s'impregnen bé del sofregit.
Després incorporeu l'arròs i l'enrossiu per a que es barregin tots els sabors.
Afegiu el brou ben calent i deixeu coure a foc fort durant 10 minuts. Abaixeu el foc i deixeu coure durant 6 o 7 minuts més.
També et poden interessar...
Ben Remenat (Dimarts 03 de Setembre de 2013 a les 09:20)
Algú sap com puc ordenar les fotografies? les he publicat en el ordre de preparació però, un cop publicades, apareixen desordenades.