patates
salmó fumat
pebrots de piquillo de llauna
oli
sal
mostassa (millor si és amb granets)
vinagre
Recepta:
bullir les patates amb pela.
Un cop cuites, pelar-les (en calent és més fàcil)i un cop fredes tallar-les a rodelles.
Tallar el salmó i el pebrot en tires.
Fer una vinagreta amb l'oli, sal, vinagre i mostassa.
En un motlle desmotllable (els de silicona van de conya) fer les següents capes: una mica de vinagreta, una capa patates, vinagreta, salmó, vinagreta, patates, vinagreta, pebrot, vinagreta, patates, vinagreta, salmó, vinagreta, patates i vinagreta. Deixar-ho a la nevera mínim 2 hores.
A l'hora de servir-ho, desmotllar o tombar-ho en una safata amb cura.
Es pot fer en racions individuals amb gots de plàstic.
Alexa Ginesta Madruga (Dimarts 04 de Setembre de 2007 a les 21:37)
es poden fer més capes d'altres ingredients (com per exemple espinacs)