Amanida de patates i salmó fumat
 
  • Actualment té 60; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 3,0/5 (1 vots)
  
 
Ingredients:
patates
salmó fumat
pebrots de piquillo de llauna
oli
sal
mostassa (millor si és amb granets)
vinagre


Recepta:
bullir les patates amb pela.
Un cop cuites, pelar-les (en calent és més fàcil)i un cop fredes tallar-les a rodelles.
Tallar el salmó i el pebrot en tires.
Fer una vinagreta amb l'oli, sal, vinagre i mostassa.
En un motlle desmotllable (els de silicona van de conya) fer les següents capes: una mica de vinagreta, una capa patates, vinagreta, salmó, vinagreta, patates, vinagreta, pebrot, vinagreta, patates, vinagreta, salmó, vinagreta, patates i vinagreta. Deixar-ho a la nevera mínim 2 hores.
A l'hora de servir-ho, desmotllar o tombar-ho en una safata amb cura.

Es pot fer en racions individuals amb gots de plàstic.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Alexa Ginesta Madruga (Dimarts 04 de Setembre de 2007 a les 21:37)

    es poden fer més capes d'altres ingredients (com per exemple espinacs)

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




23 receptes
3.433 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: